Представяме Ви нашите Шампиони!

Детският Коледен турнир по лека атлетика приключи и остави след себе си много положителни емоции за всички участници, гости и организатори! 🤩 Близо 2️⃣0️⃣0️⃣ деца взеха участие в надпреварата, подкрепяни от още толкова роднини и приятели! Победителите се прибраха с много награди – купи, медали, ваучери MARIO FRESH и ваучери Decathlon Bulgaria!🏅Всички участници хапнаха свежи MARIO сандвичи, а за публиката бяхме осигурили кетъринг!

Както обещахме, ТРИМАТА най-добри състезатели ще тренират БЕЗПЛАТНО 🆓 една година в СКЛА БЕРОЕ като тяхното обучение ще бъде покрито съвместно от MARIO FRESH и лекоатлетическия клуб! Изненадата дойде от Беройци, които обявиха, че заради големия интерес и наличието на толкова много талантливи деца, от клуба ще покрият тренировките и на ЧЕТВЪРТИ състезател‼️Имената на нашите шампиони са:
➡️ Мартин Емин – ОУ „Свети Никола“
➡️ Веселина Дончева – СУ „Васил Левски“
➡️ Георги Цонев – СУ „Васил Левски“
➡️ Сияна Якимова – ОУ „Свети Никола“

Разбира се, имаше и подаръци за училищата, чиито деца се включиха в турнира – те получиха спортни аксесоари, които да им бъдат от полза в обучението на малките шампиони! 🤗

Благодарим на всички участвали в организацията на събитието и на СКЛА Берое, които бяха невероятни партньори в това начинание! 🤝 Благодарим на шампионите на клуба🔝,които се включиха в награждаването на победителите, както и на Веселин Живков, който уважи събитието и се присъедини към нас, за да могат най-младите таланти на Стара Загора да се докоснат до опита на един спортист, чието име вярваме, че ще чуваме все по-често през следващите години!🔝Благодарим и на невероятния водещ Георги Ножделов, който направи атмосферата в залата като от Олимпийски финали!

И не забравяйте – АКТИВНИ ДЕЦА = ЗДРАВИ ДЕЦА!!! 💚

До нови срещи, Приятели! 👋