MARIO FRESH RUN

Участвай в Mario Run и грабни 200 лв. награда!

Ей, Ти!... Ела и спечели!

Много сте бързи в бягането (но не от час...) и искате да станете шампионите на MARIO RUN и да спечелите 200 лв.?

Съберете се в отбор от 4 много, много бързи рънара и участвайте в състезанието. Записаните участници ще бягат в щафета. На принципа на директната елиминация, ще останат 4-те най-бързи отборa и само един ще отнесе голямата награда от 200 лева. Е, за останалите претенденти и участници ще има утешения под формата на... А, това е тайна!...  Ами, наградния фонд е над 700 лева. Ще има томболи, награда от публиката за най-атрактивен отбор и т.н. Спортни съдии, медицински екипи ииииии... забавен водещ. 🙂 Абе, като цяло ще е много яко, ако си там като участник или пък само като зрител. Със сигурност, всички, дори и ако сте от публиката, ще спечелите много свежо настроение.
За това ще се погрижи мажоретния състав от ОУ "Елисавета Багряна" и  Акробатите от клуб „Стефан Данчев“, както и ние, с други зарибявки. Така че, събирай тайфата и се запишете за участие в MARIO RUN!

Записването става в обекта на MARIO FRESH в Сливен на бул. Цар Освободител No3.

КРАЙНИЯТ СРОК е до 12 май  включително, а цялата тази работа ще се случи на 20 май(събота) до MARIO FRESH в Сливен от 11 часа.

За повече инфо може да се обаждате на 0878-485-189 (в човешко време)! 🙂

Ето още някои от условията, за да се обаждате по-малко… 🙂

Участниците ще бъдат разпределени на възрастови групи, като максималният брой отбори е 40. Ще бъдат оформени 4 писти, на които ще се бяга. Жребий ще определи разпределението на отборите, които ще се срещнат в надпреварата.

О, ами забравихме да кажем какъв е повода за цялото това нещо… Тогава ще обявим и връчим паричната сума, която сме събрали заедно с Вас от кампанията “Give me 5!” на Армейският спортен клуб по лека атлетика.

Благодарим на Община Сливен за съдействието и подкрепата!