Give me 5! Вие и Mario Fresh!

Заедно подкрепяме спорта в Сливен

На 17 март 2017 г. се навършиха 3 години от откриването на Mario Frеsh в Сливен. Паралелно с налагането на концепцията за здравословно хранене, имаме за цел да подкрепяме спортните клубове и мероприятия в градовете, където имаме обекти от веригата.

Тази година, на рождения ден на Mario Fresh Сливен, стратирахме кампания от нов тип. Името  на кампанията е „Give me 5!”. Чрез нея, в партньорство с нашите клиенти, ще подкрепяме спортните клубове на местно ниво с цел да създадем по-добри условия и предпоставки за тяхното функциониране и развитие.

Първият клуб, който става част от инициативата, е Армейският спортен клуб по лека атлетика в гр. Сливен. Той е известен със своите успехи не само на национално, а и на европейско ниво.

Принципът на кампанията е подсказан в името й - „Give me 5!”

Всеки наш клиент в град Сливен, в периода между 17.03. – 17.05.2017 г., ще получи възможността, при всяка своя покупка, да даде 5 стотинки за спортния клуб по лека атлетика. От своя страна, към всеки 5 стотинки, ние ще дадем още 5!

Набраната сума от целия период ще предоставим на лекоатлетите на 20.05.2017 г. (събота).

На деня ще се проведе и спортен празник, който ще бъде пред обекта ни в гр. Сливен, до Старият бряст. Съвместно с Армейският клуб и съдействието на Община Сливен, ще организираме отборно щафетно бягане, в което ще имат възможност да се включат всички деца и юноши, които са запалени по спорта и колективната игра. Приготвили сме и много награди, с които да зарадваме участниците.

В състезанието ще могат да се включат и премерят своята бързина всички желаещи над 10 годишна възраст. Повече информация за предстоящото събитие и срокове за записване ще обявим до края на месец март.

На 20 май обещаваме забавен спортен празник с много приятни изненади и мотивиращи награди!