"GIVE ME 5!" ЗАВЪРШИ С НАЙ-СВЕЖОТО СЪСТЕЗАНИЕ ТАЗИ ПРОЛЕТ В СЛИВЕН - "MARIO RUN"

Най-свежото състезание в Сливен тази пролет "Mario Run" се случи на 20.05! Радваме се, че толкова много млади хора се включиха в надпреварата и се забавлявахме заедно! Времето беше хубаво, а настроението свежо - предпоставките за един спортен празник бяха налице, а вие го превърнахте в спектакъл!

За доброто настроение допринесоха и мажоретките от 12 ОУ "Елисавета Багряна" и акробатките от клуб "Стефан Данчев"! Техните изпълнения направиха празника пълен и зарадваха всички присъстващи!

Oтличиха се много отбори, които спечелиха ваучери за консумация в Mario Fresh. Публиката също излъчи свой победител. Награда получи и най-младият участник в състезанието. Големият победител в надпреварата е отборът на "Веги с луканка"! Те събраха тайфата, надбягаха всички останали и грабнаха голямата награда от 200 лв.

Гвоздеят на програмата беше връчването на събраната сума от кампанията ни "Give me 5!" на Армейския спортен клуб по лека атлетика! Заедно с вас събрахме над 400 лв., което означава, че над 4000 пъти вие, нашите клиенти, сте се включвали в инициативата!!!

Благодарим Ви от името на Армейския спортен клуб по лека атлетика в Сливен.

Благодарим на Община Сливен, Армейския спортен клуб по лека атлетика, Спортен клуб по ориентиране "Сини камъни" и Coca-Cola за съдействието при организацията на събитието!

Ако имате интересни идеи за следващи кампании и мероприятия, не се колебайте да ги споделяте на Фейсбук страницата ни: https://www.facebook.com/mariofreshsandwich/

До нови срещи!