ПОЗНАЙ РЕЗУЛТАТА 2014

ВКЛЮЧИ СЕ В ИГРАТА НА MARIO FRESH "ПОЗНАЙ РЕЗУЛТАТА" ОТ МАЧОВЕТЕ НА СВЕТОВНОТО ПО ФУТБОЛ 2014.

Победителят събрал най-много точки ще спечели официалната топка на световното - adidas brazuca.
Освен "голямата" награда за победителя, следващите 50 в класирането ще спечелят тениски, а класиралите се след тях 50 участника ще получат Промо пакет М (пакетът включва сандвич MARIO СПЕШЪЛ M и кен от продуктите на Coca Cola).

За да участвате в играта "Познай резултата", е необходимо да имате активна клубна карта MARIO FRESH. Трябва да регистрирате кода на картата си, за да получите достъп до вашето персонално меню. В него можете да направите предположенията си за изхода на всеки от мачовете, които ще се играят на световното по футбол 2014.

Целта на играта е да се познае изхода от всички мачове за деня или от следващия ден с мачове, ако през текущия ден няма такива. Прогноза за всеки мач може да бъде направена до неговото започване. След първия съдийски сигнал повече прогози за този мач не могат да бъдат правени.

За да направите вашето предположение, изберете 1 /за победа на символичния домакин/, x /за равен мач/ или 2 /за победа на символичния гост/ от падащото меню в колона Прогноза и натиснете бутона Запази.
След края на всеки двубой, ще получавате уведомителен e-mail за вашия резултат.

Победител в играта е потребителят с най-много събрани точки, познал изхода на максимален брой от срещите. В случай, че има няколко потребителя с еднакъв резултат, победителят ще бъде определен на томболен принцип.

Крайното класиране ще бъде обявено след приключване на първенството. Награждаването на победителя и раздаването на останалите награди, ще бъдат допълнително обявени в интернет страницата ни и facebook.

Пожелаваме успех на всички участници!