Концепция за Хранене

MARIO FRESH

MARIO FRESH е идейна концепция относно храненето. Ние приготвяме вкусни сандвичи и салати, защото съставките на всеки продукт са съчетани със знанието и опита на италианските кулинарни традиции. Не допускаме никакви компромиси с качеството на продуктите, които използваме. Знаем, че за да бъде вкусен всеки сандвич, всичко от което е направен, трябва да е вкусно.

БЕЗ ПЪРЖЕНО И МАЗНО – САМО СВЕЖО И НАТУРАЛНО

Нашата концепция изключва топлинната обработка пържене като процес, тъй като той влошава натуралната стойност и прави състава на продуктите вреден за човешкия организъм. Голяма част от сандвичите и салатите, които приготвяме, са с ниско съдържание на мазнини и холестeрол. Богати на витамини, калций, и диетични фибри.

ХРАНИТЕЛНИ ФАКТИ

Всеки от продуктите, които приготвяме, има страница в този сайт, на която ще намерите детайлна информация за хранителното съдържание и състава им. Стремежа ни е да дадем пълна информация на всички, които се интересуват и държат на рационалното хранене.

ДЕЦАТА И MARIO FRESH

Обръщаме особено внимание на това с какво се хранят Вашите деца. Знаем, че не всичко, което те обичат, е добро и полезно за тях. С нашето детско меню, отговаряме на високите вкусови изисквания на малчуганите, радваме ги с подарък, освежаваме ги с натурален сок и същевременно даваме сигурността на родителите, че това което хапват децата при нас, е истинско, вкусно и правилно приготвено. Поднесено с усмивка - създава радост!

СОЦИАЛНА АКТИВНОСТ

Това, което правим най-добре, е приготвянето на вкусни сандвичи. Знаем обаче, че добрата храна е само една част от предпоставките за добро здраве. Необходими са активност и спорт. Ние подпомагаме и организираме спортни и образователни инициативи, насочени към младите хора. Подпомагаме социални домове, като даваме възможност и на нашите клиенти да участват в кампаниите. Даваме обратна информация на всички, които следят и подпомагат нашите инициативи.

ВКУСНИ, СВЕЖИ И ПОЛЕЗНИ - САНДВИЧИ MARIO FRESH

Добрата храна е добро "гориво" за нашия организъм. Както при нашите автомобили има различни видове горива, така и нашият организъм приема по различен начин различните храни. Най-доброто „гориво” е здравословната храна. Здравословните храни са тези, които всъщност не се готвят. Натуралните ензими, които се съдържат в суровите плодове и зеленчуци се унищожават при обработване и готвене. Закуската е една инвестиция за успешен ден, а обядът е времето, когато трябва да се презаредим с „гориво”, за да може да сме енергични до края на деня. Независимо кога е закуската или обядът ни, винаги свежата храна е по-добра и зарежда рационално организма ни със здраве. Това е начинът да имаме продуктивен, щастлив и ефективен ден. Сандвичите и салатите, които приготвяме, са винаги свежи и не само защото ги приготвяме пред вас, a защото в състава им са включени изобилие от пресни зеленчуци и здравословни кълнове. Инвестирайте в себе си! Направете интелигентен избор, хранете се здравословно и извлечете дивидентите!