Регистр.
Контакт
Login

ВходRegister

Регистр.

Question

КонтактНачало Публикации

Благотворителна кампания за децата от дом „Пеньо и Мария Велкови” организира „Mario Fresh”

 2011-03-06 / в-к "Борба" Велико Търново 
  Кампания "КУПИ+ДАРИ" от Mario Fresh  

Благотворителна кампания под наслов „Купи+Дари” организира веригата за бързо хранене „Mario Fresh”. Кампанията е в подкрепа на Дома за деца, лишени от родителски грижи „Пеньо и Мария Велкови” във В. Търново. От 1 юни всеки клиент, който желае да зарадва дете от дома с вкусен сандвич, може да го направи по много лесен начин. Достатъчно е, купувайки сандвич за себе си от обекта, който се намира в комплекс „Bally” в центъра на В. Търново, да заплати още един. Всеки, дарил сандвич чрез „Mario Fresh”, ще получи талонче „Благо+Даря”, където ще намери името на детето, което ще получи подаръка му.
Самата верига предоставя безвъзмездно десет сандвича за кампанията. Специален брояч, поставен на витрината, пък отброява всеки благороден жест. Когато бъдат осигурени сандвичи за всички деца в дома, те ще бъдат приготвени и занесени там. Така възпитаниците на „Пеньо и Мария Велкови” ще усетят, че и извън него има хора, които мислят за тях и ги обичат.
„Mario Fresh” предлага общо 17 вида сандвичи и салати, които винаги са свежи и натурални, приготвят се на място, по балансирани рецепти, без пържене и без мазни съставки, и са гаранция за здравословно хранене. Благодарение на добрата воля на веригата и на хората с добри сърца и децата, лишени от родителски грижи, ще имат шанс да се уверят в качеството на здравословната храна.
Това не е първата благотворителна инициатива на „Mario Fresh”. Преди два месеца на рождения си ден фирмата зарадва с пресни сандвичи младите футболисти от школата на „Етър-24”

 Виж статия - вестник "Борба" от 03.06.2011 

На рождения си ден „MARIO FRESH” зарадва младите етърци

 2011-03-28 / в-к "Борба" Велико Търново  
"На рождения си ден MARIO FRESH зарадва младите етърци".

На рождения си ден 26 март веригата за бързо хранене „MARIO FRESH” зарадва младите великотърновски футболисти с вкусни сандвичи. В събота представители на магазина, който се намира в комплекс „Bally” в центъра на В. Търново, бяха на стадиона в Дебелец, където юношите младша възраст и децата на “Етър-1924” домакинстваха на връстниците си от ФК “Плевен”. Всички момчета от двете възрастови групи на клуба и техните треньори бяха изненадани приятно с вкусни сандвичи и салати от „MARIO FRESH”. 14-те вида продукти на веригата са свежи и натурални, приготвят се на място, по балансирани рецепти, без пържене и без мазни съставки, и са гаранция за здравословно хранене.
Юношите младша възраст на великотърновския клуб разгромиха плевенчани със 7:0, с шест попадения на Стамен Тасев и едно на Светослав Йорданов. Гостите така и не успяха да направят атака към вратата на етърци, а единственият им точен удар бе почти от централната линия.
При децата ФК „Плевен”, чиито футболисти са с година по-големи от “виолетовите”, спечели с 12:0.

 Виж статия - от вестник "Борба" - Велико Търново 


НачалоПредишна12СледващаКрай
Страница 2 от 2
Актуално
Меню
Доставка
Магазини
ул. Априловска 8
тел.0894 04 2222 0894 04 2222
ул. Христо Ботев 2
тел.0894 94 2200 0894 94 2200
 
бул. Цар Освободител No 3
тел. 0893 98 8686
За нас