Регистр.
Контакт
Login

ВходRegister

Регистр.

Question

КонтактНачало Новини

Кампанията "Give me 5!" завърши с най-свежото състезание тази пролет в Сливен - "MARIO RUN"

 2017-05-24  

  Кампанията "Give me 5!" завърши с най-свежото състезание тази пролет в Сливен - "MARIO RUN" 

Най-свежото състезание в Сливен тази пролет "Mario Run" се случи на 20.05! Радваме се, че толкова много млади хора се включиха в надпреварата и се забавлявахме заедно! Времето беше хубаво, а настроението свежо - предпоставките за един спортен празник бяха налице, а вие го превърнахте в спектакъл!

За доброто настроение допринесоха и мажоретките от 12 ОУ "Елисавета Багряна" и акробатките от клуб "Стефан Данчев"! Техните изпълнения направиха празника пълен и зарадваха всички присъстващи!

Oтличиха се много отбори, които спечелиха ваучери за консумация в Mario Fresh. Публиката също излъчи свой победител. Награда получи и най-младият участник в състезанието. Големият победител в надпреварата е отборът на "Веги с луканка"! Те събраха тайфата, надбягаха всички останали и грабнаха голямата награда от 200 лв.

Гвоздеят на програмата беше връчването на събраната сума от кампанията ни "Give me 5!" на Армейския спортен клуб по лека атлетика! Заедно с вас събрахме над 400 лв., което означава, че над 4000 пъти вие, нашите клиенти, сте се включвали в инициативата!!!

Благодарим Ви от името на Армейския спортен клуб по лека атлетика в Сливен.

Благодарим на Община Сливен, Армейския спортен клуб по лека атлетика, Спортен клуб по ориентиране "Сини камъни" и Coca-Cola за съдействието при организацията на събитието!

Ако имате интересни идеи за следващи кампании и мероприятия, не се колебайте да ги споделяте на Фейсбук страницата ни: https://www.facebook.com/mariofreshsandwich/
 

До нови срещи!


Участвай в MARIO RUN! - Сливен - Отборът победител печели 200лв.

 2017-04-27  

  Участвай в MARIO RUN!!! Отборът победител печели 200лв. 

 Ей, Ти!... Ела и спечели!

Много сте бързи в бягането (но не от час...) и искате да станете шампионите на MARIO RUN и да спечелите 200 лв.?

Съберете се в отбор от 4 много, много бързи рънара и участвайте в състезанието. Записаните участници ще бягат в щафета. На принципа на директната елиминация, ще останат 4-те най-бързи отборa и само един ще отнесе голямата награда от 200 лева. Е, за останалите претенденти и участници ще има утешения под формата на... А, това е тайна!...  Ами, наградния фонд е над 700 лева. Ще има томболи, награда от публиката за най-атрактивен отбор и т.н. Спортни съдии, медицински екипи ииииии... забавен водещ. :) Абе, като цяло ще е много яко ако си там като участник или пък само зрител. Със сигурност, всички, дори и ако сте от публиката, ще спечелите много свежо настроение. 
За това ще се погрижи мажоретния състав от ОУ "Елисавета Багряна" и  Акробатите от клуб „Стефан Данчев“, както и ние, с други зарибявки. Така че, събирай тайфата и се запишете за участие в MARIO RUN!

Записването става в обекта на MARIO FRESH в Сливен на бул. Цар Освободител No3.

КРАЙНИЯТ СРОК е до 12 май  включително, а цялата тази работа ще се случи на 20 май(събота) до MARIO FRESH в Сливен от 11 часа.

За повече инфо може да се обаждате на 0878-485-189 (в човешко време)! :)

Ето още някои от условията, за да се обаждате по-малко…

Участниците ще бъдат разпределени на възрастови групи, като максималният брой отбори е 40. Ще бъдат оформени 4 писти, на които ще се бяга. Жребий ще определи разпределението на отборите, които ще се срещнат в надпреварата.

О, ами забравихме да кажем какъв е повода за цялото това нещо… Тогава ще обявим и връчим паричната сума, която сме събрали заедно с Вас от кампанията “Give me 5!” на Армейският спортен клуб по лека атлетика.

Благодарим на Община Сливен за съдействието и подкрепата!

Give me 5! Вие и Mario Fresh Заедно подкрепяме спорта в Сливен.

 2017-03-22 

 Give me 5! Вие и Mario Fresh! Заедно подкрепяме спорта в Сливен. 

На 17 март 2017 г. се навършиха 3 години от откриването на Mario Frеsh в Сливен. Паралелно с налагането на концепцията за здравословно хранене, имаме за цел да подкрепяме спортните клубове и мероприятия в градовете, където имаме обекти от веригата.

            Тази година, на рождения ден на Mario Fresh Сливен, стратирахме кампания от нов тип. Името  на кампанията е „Give me 5!”. Чрез нея, в партньорство с нашите клиенти, ще подкрепяме спортните клубове на местно ниво с цел да създадем по-добри условия и предпоставки за тяхното функциониране и развитие.

            Първият клуб, който става част от инициативата, е Армейският спортен клуб по лека атлетика в гр. Сливен. Той е известен със своите успехи не само на национално, а и на европейско ниво.

            Принципът на кампанията е подсказан в името й - „Give me 5!

Всеки наш клиент в град Сливен, в периода между 17.03. – 17.05.2017 г., ще получи възможността, при всяка своя покупка, да даде 5 стотинки за спортния клуб по лека атлетика. От своя страна, към всеки 5 стотинки, ние ще дадем още 5!

            Набраната сума от целия период ще предоставим на лекоатлетите на 20.05.2017 г. (събота).

            На деня ще се проведе и спортен празник, който ще бъде пред обекта ни в гр. Сливен, до Старият бряст. Съвместно с Армейският клуб и съдействието на Община Сливен, ще организираме отборно щафетно бягане, в което ще имат възможност да се включат всички деца и юноши, които са запалени по спорта и колективната игра. Приготвили сме и много награди, с които да зарадваме участниците.

            В състезанието ще могат да се включат и премерят своята бързина всички желаещи над 10 годишна възраст. Повече информация за предстоящото събитие и срокове за записване ще обявим до края на месец март.

            На 20 май обещаваме забавен спортен празник с много приятни изненади и мотивиращи награди!

MARIO FRESH - ДОСТАВКИ в СЛИВЕН

 2016-10-24 
 ДОСТАВКА от MARIO FRESH В СЛИВЕН - СВЕЖА АЛТЕРНАТИВА 


Вече предлагаме услугата "ДОСТАВКА" в град СЛИВЕН.
ДОСТАВКИТЕ от MARIO FRESH са като свежа алтернатива за поръчка на готова храна до дома и офиса в град Сливен. Ако са ви омръзнали стандартните пици, китайско и искате нещо свежо и вкусно, тогава просто поръчайте любимите вкусни и свежи Сандвичи от MARIO FRESH в Сливен. Всеки, който е пробвал сандвичите, знае за какво става въпрос. Тези, които още не са ... заслужава си да опитате. Изберете от менюто сандвичи или салати, които отговарят на вкуса Ви и просто поръчайте по телефона. За удобство мoжете да използвате "Менюто за Печат" с посочени цени и описание на сандвичите.

Приемаме поръчки всеки делничен ден от 11:00 до 19:00 часа на телефон 0879 66 22 18.
Ще ги доставим бързо и точно както ги обичате - вкусни и свежи! Ако предварително направите поръчка за конкретен час, ще я доставим точно навреме.

За повече информация относно условията на доставка вижте тук.


ПРОДУКТИТЕ СЕ ПРИГОТВЯТ ВИНАГИ СЛЕД ПРИЕМАНЕ НА ПОРЪЧКАТА!
MARIO FRESH си запазва правото да променя условията на доставка както и работното време за приемане на поръчки.


НАЙ-СВЕЖАТА ПРОМОЦИЯ ТАЗИ ЕСЕН!!!

 2016-10-18
 От 17.10. СТАРТИРАМЕ НАЙ-СВЕЖАТА ПРОМОЦИЯ ТАЗИ ЕСЕН!!!

Само в магазините на MARIO FRESH можете да вземете :

САНДВИЧ MARIO SPECIAL XL & Напитка VITAMIN WELL UPGRADE за 6,59лв.
И
САЛАТА ЧЕЗАР М & Напитка VITAMIN WELL CARE за 4,99лв.

Повече за напитките
VITMIN WELL научете тук.

 

Цените са пакетни и важат само при закупуване на конкретните продукти. Не могат да бъдат заменяни с други продукти или напитки.
Срокът на промоцията е от 17.10.2016 до 17.11.2016 включително както и до изчерпване на количествата.

MARIO FRESH си запазва правото да променя и спира промоционалните предложения.

Не могат да бъдат закупени повече от 2 пакета на клиент дневно. Покупката на промоционалните пакети натрупва точки в клиентските карти, но те не могат да бъдат закупени с натрупани точки.
Посочените цени са свключен ДДС.

САНДВИЧИ И ВИТАМИНИ

2016-06-07 
 Koe е по-добро от сандвич с много витамини?
 Сандвич с още повече витамини  :) 

 

От скоро в магазините на MARIO FRESH предлагаме вкусните и полезни напитки от Швеция – Vitamin Well.

Негазирани и подсладени с фруктова захар. С различни плодови вкусове и съдържание на селектиран комплекс от витамини и минерали те са отлична алтернатива на всичко, което се предлага за утоляване на жаждата. Същевременно поддържането на баланса от полезни вещества  като витамини и минерали е основното и най-важно нещо за всеки.

И защото всеки от нас е различен не само като предпочитания, но и като химичен състав, физика, активност и не на последно място възраст, се нуждае от различно съотношение на веществата, които са необходими за поддържане на оптимален баланс на тялото и духа.

Затова и специалистите от Vitamin Well са създали различни напитки, за да дадат възможност всеки да добави това, което желае за себе си в съчетание с неповторим вкус  и аромат на плодове.

Care – за дамите, но и не само...  С вкус на червен грейпфрут и състав с подсилени витамин B12 и фолиева киселина Care подпомага нормалното функциониране на клетките, а добавеният биотин прави косата и ноктите по-здрави. Така казано Care ви зарежда с красота.

Everyday – ако не знаете какво точно ви трябва, или си имате от всичко. Everyday с приятния вкус на зелена ябълка ще ви „зареди“ с дневна доза от най-важните витамини и минерали. Подходяща е за всички, включително и за малчуганите, които растат и се нуждаят ежедневно от тези вещества.

Antioxidant – за да сте по-защитени с вкус на праскова. Съдържа антиоксидантните витамин C, E, селен, манган, мед и цинк. Защитава клетките от окисляване с добавените екстракти от зелен чай, нар, бъз и гроздови семки. Antioxidant е подходящ за всеки, който харесва вкус на праскова и иска да остане млад.  Оксидирането (окисляването) на клетките ни превръща от млади в стари. Е не само това, но така или иначе е добра идея да комбинирате Care с Antioxidant. Както се казва ... млади и красиви. 

UPGRADE – създаден по вкуса на един от най-добрите съвременни спортисти - Златан Ибрахимович. Тази напитка е перфектно допълнение към хранителния режим на всеки с активен начин на живот. Разбира се напитката може да се консумира от всеки, който харесва вкуса на съчетанието между лимон и кактус, като му набавя комплекс от витамини B3, B5, B6, B12, D, Магнезий Цинк и др.

 

Като допълнение към вашия свеж MARIО FRESH вкусен сандвич или салата, напитките Vitamin Well са най-допълващият избор.

„Заредете“ и осигурете баланса на витамини и минерали по най-рационалния и лесен начин.

Вкусен и свеж сандвич и приятна балансираща негазирана напитка.

Вижте хранителния състав и съдържание на всеки сандвич или салата на нашата интернет страница.

Вижте повече информация за напитките.

 

MARIO FRESH празнува 6 години в България!

2016-03-26 
 Празнуваме 6 години от отварянето на първият магазин MARIO FRESH в България!   

На 26.03.2016 г. се навършват ШЕСТ ГОДИНИ от откриването на първия обект от веригата MARIO FRESH. Разбира се, няма как да пропуснем да отбележим нашия празник, така че сме подготвили много интересни изненади за нашите клиенти. По случай ШЕСТАТА ни годишнина, в продължение на ШЕСТ дни, ще раздадем ШЕСТСТОТИН подаръка – свежарски тениски, фешън часовници и Coca – Cola продукти. Всеки, направил покупка, включваща САНДВИЧ или САЛАТА от нашето меню, ще получава възможност да изтегли MARIO скреч карта, която ще му донесе някоя от нашите изненади и настроение. Всички спечелили ще бъдат наградени ВЕДНАГА от сандвич специалистите на МARIO FRESH.

Заповядайте при нас, за да празнуваме заедно!

 

smile emoticonНачалоПредишна1234567СледващаКрай
Страница 1 от 7
Актуално
Меню
Доставка
Магазини
ул. Априловска 8
тел.0894 04 2222 0894 04 2222
ул. Христо Ботев 2
тел.0894 94 2200 0894 94 2200
 
бул. Цар Освободител No 3
тел. 0893 98 8686
За нас