Регистр.
Контакт
Login

ВходRegister

Регистр.

Question

КонтактНачало Концепция за храненето
КОНЦЕПЦИЯ ЗА ХРАНЕНЕ

MARIO FRESH  
е идейна концепция относно храненето.   Ние приготвяме вкусни сандвичи защото съставките на всеки продукт са съчетани, със знанието и опита на италианските кулинарни традиции. Не допускаме никакви компромиси с качеството на продуктите, които използваме. Знаем, че за да бъде вкусен всеки сандвич всичко, от което е направен трябва да е вкусно.

БЕЗ ПЪРЖЕНО И МАЗНО - САМО СВЕЖО И НАТУРАЛНО
Нашата концепция, изключва топлинната обработка пържене, като процес, който влошава натуралната стойност и прави състава на продуктите вреден за човешкия организъм. Голяма част от сандвичите и салатите, които приготвяме са с ниско съдържание на мазнини и холестирол.  Богати на витамини, калций, и диетични фибри.

ХРАНИТЕЛНИ ФАКТИ
Всеки от продуктите, които приготвяме има страница в този сайт на която ще намерите детайлна информация за хранителното съдържание и състава им. Стремежа ни е да дадем пълна информация на всички, които се интересуват и държат на рационалното хранене.

СОЦИАЛНА АКТИВНОСТ
Това, което прваим най-добре е приготвянето на вкусни сандвичи. Знаем обаче, че  добрата храна е само една част от предпоставките за добро здраве. Необходими са активност и спорт. Ние подпомагаме и организираме спортни и образователни инициативи насочени към младите хора. Подпомагаме социални домове, като даваме възможност и на нашите клиенти да участват в кампаниите. Даваме обратна информация на всички, които следят и подпомагат нашите инициативи.

ДЕЦАТА И MARIO FRESH
Обръщаме особено внимание на това с какво се хранят Вашите деца. Знаем, че не всичко, което те обичат е добро и полезно за тях. С нашето детско меню, отговаряме на високите вкусови изисквания на малчуганите, радваме ги с подарък, освежаваме ги с натурален сок и същевремено даваме сигурността на родителите, че това което хапват децата при нас е истинско, вкусно и правилно приготвено. Поднесено с усмивка - създава радост!

ВКУСНИ, СВЕЖИ И ПОЛЕЗНИ - САНДВИЧИ MARIO FRESH  
Добрата храна е добро "гориво" за нашия организъм. Както при нашите автомобили има различни видове горива, така и за нашия организъм приема по различен начин различните храни. Най-доброто „гориво” е здравословната храна. Здравословните храни са тези, които всъщност не се готвят. Натуралните ензими, които се съдържат в суровите плодове и зеленчуци се унищожават при обработване и готвене. Закуската е една инвестиция за успешен ден, а обядът е времето, когато трябва да се презаредим с „гориво”, за да може да сме енергични до края на деня. Независимо обаче кога е закуската или обядът ни, винаги свежата храна е по-добра и зарежда рационално организма ни със свежест и здраве. Това е начина да имаме продуктивен, щастлив и ефективен ден. Сандвичите и салатите, които приготвяме са винаги свежи, и не само защото ги приготвяме пред вас. А защото в състава им са включени изобилие от пресни зеленчуци и здравословни кълнове.
Инвестирайте в себе си! Направете интелигентен избор, хранете се здравословно и извлечете дивидентите!

Актуално
Меню
Доставка
Магазини
ул. Априловска 8
тел.0894 04 2222 0894 04 2222
ул. Христо Ботев 2
тел.0894 94 2200 0894 94 2200
 
бул. Цар Освободител No 3
тел. 0893 98 8686
За нас

Food Types