Регистр.
Контакт
Login

ВходRegister

Регистр.

Question

КонтактНачало Нашата история
НАШАТА ИСТОРИЯ

MARIO FRESH е верига за бързо хранене с италианско участие.


ИСТОРИЯТА - MARIO FRESH

е интересна и съвсем обикновена. Когато през 2000-та година, управителят на MARIO FRESH - България, Живко Даскалов се запознава в Обединеното кралство със собственика на верига сандвич-магазини Mario Ponticorvo. Mario е опитен готвач, обиколил света и се установил в Англия, където го спряла любовта. Там той, използвайки целия си опит и знания, отворил заведение за бързо хранене в курортния град Бат. Живко бил там, за да си търси работа. След много неуспешни опити и само със самолетен билет за връщане към България и пари колкото да стигне до летището той за последно обикалял, когато видял на витрината на един магазин лист с обява, че набират персонал. На въпроса „Какво можеш да правиш?”, без колебание отговорът бил:
  - Мога да мия чинии.
  - Ела утре да пробваме.
Така и станало. Отишъл и останали доволни от свършената работа. Попитали го:
  - Искаш ли да се научиш да правиш сандвичи?
Сигурно се досетихте, че след цялата тази история е нормално и естествено добрата идея за полезните вкусни сандвичи да бъде пренесена и в България.

Старателно обмислена и адаптирана за българсия пазар, идеята MARIO FRESH, се подготвя дълго време. Внимателно и прецизно подбирахме всеки продукт, за да получим желания вкус и качество максимално близо до оригиналните рецепти на MARIO.  Без никакъв компромис в качеството  на състваните продукти избрахме за менюто си в България 14 вида сандвичите, които приготвяме със вкус идентичен на оригиналите, които се приготвят в Англия.

Така за първи път в България обект от веригата отваря на 26 март 2010 година в Мол Габрово. Тази дата е рожденният ден на веригата за България. През месец октомври същата година, втори обект от веригата отваря врати в центъра на град Велико Търново. Почти година след това, за да бъдем по-близо до нашите приятели редовни клиенти и до гостите на град Габрово, преместихме локацията на обекта си в град Габрово в самостоятелен обект в идеалния център на града.

На 17.03.2014г MARIO FRESH "освежи" и град Сливен. Непосредствено до сградата на общината и до вековното дърво победител в конкурса за "Европейско дърво на годината 2014" - Старият бряст. 
 

ЗАЩО - MARIO FRESH?

Защото Mario Ponticorvo дава своя принос в оформянето, изграждането и реализацията на КОНЦЕПЦИЯТА ЗА ВКУСНО, ПОЛЕЗНО и ЗДРАВОСЛОВНО предлагане на НАТУРАЛНИ и КАЧЕСТВЕНИ продукти под формата на ПРЕСНИ САНДВИЧИ И САЛАТИ. Думата FRESH,освен че се свързва с натуралните сокове, е и добрата идея за новото и различното, което дава на българските потребители тази концепция в храненето благодарение на италианското участие.

Актуално
Меню
Доставка
Магазини
ул. Априловска 8
тел.0894 04 2222 0894 04 2222
ул. Христо Ботев 2
тел.0894 94 2200 0894 94 2200
 
бул. Цар Освободител No 3
тел. 0893 98 8686
За нас